Heb jij veel spullen die je niet meer gebruikt? Maar vind je het veel moeite om het zelf te verkopen? Herkenbaar!

Wij kunnen je hierbij helpen. Stuur ons dan vooral een berichtje op info@saddleup.nl Mocht je veel artikelen hebben dan kunnen wij deze eventueel ook bij je ophalen. Anders kan je het bij ons langs brengen of naar ons versturen. De prijs van je producten bepaal je zelf! Maar daar kunnen wij natuurlijk bij helpen. Lekker makkelijk he?

Alle artikelen zijn welkom als ze nog in goede staat zijn, of anders een gebrek duidelijk vermelden. Mocht je twijfelen dan kijken wij graag met je mee!

Als het artikel via Saddle Up verkocht wordt dan rekenen wij hier 35% voor als we de artikelen bij je thuis komen ophalen, of 30% als je dit naar ons brengt.
Wat doen wij hiervoor?
– Wij maken een account voor je aan
– Maken foto’s van de producten
– Zetten de advertenties online
– Slaan je spullen veilig op
– Regelen de verzending naar de koper

Jij krijgt dus altijd of 65% of 70% van de verkoopprijs! Zonder dat je er veel voor hoeft te doen. Zodra er een artikel is verkocht en de koper deze in goede staat heeft ontvangen, dan krijg jij het bedrag op je rekening.

Mocht er geboden worden op je artikelen dan zal die altijd eerst overlegd worden (tenzij anders overeengekomen).

Mocht je het artikel in de tussentijd verkocht hebben dan kan Saddle Up dit ook voor je versturen. Hier vragen wij wel 15,- voor incl de verzendkosten naar de koper. Of als je het komt ophalen een vergoeding van 10,- per artikel voor de gemaakte kosten.

Saddle Up wordt geen eigenaar van de artikelen, wij worden alleen houder. Dat betekent dat jij dit blijft tot het artikel is verkocht (of opgehaald). Saddle Up is ook niet aansprakelijk in geval van diefstal van goederen.

* Let op: artikelen ophalen doen wij alleen vanaf een bepaalde hoeveelheid en waarde. Helaas niet voor een paar kleine artikelen.

Heb je hier geen zin in maar wil je gewoon in één keer van al je spullen af? Stuur ons dan een berichtje en wie weet kunnen wij alles wel van jou inkopen!