Welkom bij Saddle Up!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op ons platform! Wij zijn Chanel en Jonathan en hebben Saddle Up bedacht. Sinds januari 2021 is Do ook deel van het team en daar zijn we erg blij mee. Wij vinden het belangrijk om duurzaam te leven. We gooien allemaal veel goede spullen weg, zonde! Heb jij nog mooie paardenspullen die je niet meer gebruikt? Verkoop het en maak er iemand anders blij mee! Of koop tweedehands spullen als je nieuwe dingen nodig hebt! Samen maken we impact. Enne, mooi meegenomen: het scheelt ook nog flink in je portemonnee!

Chanel rijdt en is al sinds haar 6de paardengek. “Ik weet uit ervaring hoeveel werk het is om je paard aan huis te hebben en wat een hoop spullen je nodig hebt! Niet alleen voor je paard en jezelf, maar ook voor de stal en weide. Ik miste zelf vooral een plek op internet waar alleen maar tweedehands paardenspullen te koop zijn. Een plek waar je niet opgelicht kan worden. En waar je gewoon gelijk spullen kan kopen zonder eerst met een verkoper heen en weer te chatten.”

Jonathan heeft Integrale Veiligheidskunde gestudeerd en volgt nu zijn master in International Business. Jonathan is bijna nooit op een paard te vinden, maar In Zuid-Afrika maakte hij een uitzondering en is hij in galop over het strand gegaan! “Ik vind paarden mooie dieren, maar ik ben voornamelijk geïnteresseerd in het ondernemerschap. Ik hoor graag wat je van Saddle Up vindt, mijn uitdaging is onze site zo goed mogelijk te laten werken.’

Do is opgegroeid met paarden aan huis en is nog steeds iedere dag op haar paard, Jefferson Rock te vinden. Do weet als geen ander hoeveel spullen je hebt als paardenmeisje. Vooral in haar pony jaren kon ze geen genoeg krijgen van dekjes, oornetjes, dekens, frontriemen en ga zo maar door. Ze wilde het liefst alles hebben en voor iedere gelegenheid iets anders. “Een platform als Saddle Up had ik vroeger echt handig gevonden. Weggooien is zonde en door Saddle Up kunnen spullen een tweede kans krijgen!”